Fietslease + fietsplan onder één dak

Met 3 eenvoudige stappen een TSR fietsregeling

Stichting TSR heeft al 20-jaar ervaring in het aanbieden van fietsplannen bij ruim 140 grote en kleine bedrijven in Twente. Via een geautomatiseerd platform is er een eenvoudige informatiestroom voor de salarisadministratie en betalingen van de medewerker. TSR heeft voor elk bedrijf een passende oplossing om het fietsen te promoten.

Lease aanvragen

Uitleg TSR

Stichting TSR heeft al 20-jaar ervaring in het aanbieden van fietsplannen bij ruim 140 grote en kleine bedrijven in Twente. Via een geautomatiseerd platform is er een eenvoudige informatiestroom voor de salarisadministratie en betalingen van de medewerker. TSR heeft voor elk bedrijf een passende oplossing om het fietsen te promoten. Dit kan via het aanbieden van een leaseplan of de “oude” fietsplan regeling. Medewerkers kunnen bij een TSR-dealer elk type fiets uitzoeken.

Ze doen dus gewoon zaken met de fietsenmaker waar ze vertrouwd zijn en waarschijnlijk al jarenlang komen. De TSR-dealer adviseert een veilige en passende fiets. Ook voor reparatie en service komen ze weer bij de eigen fietsenwinkel terug. TSR-lease is een betrouwbare partner en heeft een samenwerking met ABN-Amro lease. Al twintig jaar bieden we fietsplannen aan en hebben ondertussen ruim vier jaar ervaring in zakelijke fietslease. Samen stellen we graag een plan op om het fietsen binnen uw bedrijf te promoten.

De voordelen van fietsende medewerkers

  • Gezonde en actieve medewerkers
  • Past in een duurzaam bedrijfsbeleid
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarde
  • CO2 besparing op woon- werkverkeer
  • Kostenbesparing

Aansluiting bij TSR

Samen met u stellen we een passende mobiliteit oplossing op. Hierin spreken we af wat de spelregels zijn voor de fietsregeling. We stellen een samenwerkingsovereenkomst op tussen TSR en uw bedrijf Daarbij hoort een mantelovereenkomst voor de financiering van leasefietse. U krijgt een eigen beheer pagina waar u al uw leasecontracten vindt.

Medewerker kiest zijn fiets in de fietsenwinkel

De TSR-dealer zoekt samen met uw medewerker naar de beste fiets. De TSR-dealer meldt online de aanvraag van de medewerker aan. U krijgt een digitale aanvraag binnen waarop u akkoord geeft.

Opstellen leasecontract

Het contract wordt automatisch opgesteld en in het beheerplatform geladen. Uw medewerker krijgt hiervan een melding en ondertekent digitaal het contract. TSR betaalt de dealer voor de fiets. Elke maand ontvangt u van TSR een verzamelfactuur.

Fietsen maar!

Werkgevers die fietsen stimuleren hebben ook voordeel!

Fitte en vitale medewerkers
Fittere en vitalere medewerkers zijn productiever op de werkvloer. Ze hebben hun dagelijkse beweging gehad en zijn daardoor energiek en fit! Gemiddeld zijn fietsende medewerkers ook twee dagen per jaar minder ziek. De koste

Iedereen mag meedoen

Het fiets leaseplan kunt u aan alle medewerkers verstrekken. Zonder een bijdrage van uw kant heeft een medewerker al zo’n 40% voordeel door het leasen van een fiets. Een goede e-bike kost tussen de 50 en 100 euro per maand. U bepaalt of u een bijdrage levert in de kosten. De medewerker betaalt altijd 7% bijtelling.

Kostenneutraal door de cafetariaregeling

Als werkgever is het aanbieden van een leaseplan ook voordelig. Verrekent u de maandelijkse kosten via de “cafetariaregeling”, u wisselt het brutoloon dan uit voor de leasekosten, dan bespaart u op de sociale werkgeverslasten. Dat is gemiddeld zo’n 17%. Uiteindelijk bespaart u ook op de uitkering van vakantiegeld. Het leaseplan kost u geen ruimte in de WKR.

Minder parkeerdruk en autokosten

Fietsende medewerkers verlagen de parkeerdruk om uw pand. Daarnaast bespaart u ook op parkeer- en brandstofkosten.

Past in een CO 2 neutraal en duurzaam bedrijfsbeleid

De fiets is de sleutel naar een duurzaam en groen bedrijfsbeleid. Een fiets is ruim 30 keer schoner dan een reguliere auto. Daarnaast is het natuurlijk een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf. Stelt u zich voor dat u uw entree maakt op de fiets bij een potentiële klant.

Voordelen voor de werknemer

Met een vast laag maandtarief zijn alle kosten helder voor de gehele looptijd. Als de leasekosten via de cafetariaregeling worden verrekend dan is het leasen goedkoper dan kopen! Het voordeel loopt dan al snel op tot zo’n 40%.

Bij TSR-lease kunt u elk type fiets en elk A-merk kiezen. U kunt dus kiezen voor een racefiets, mountainbike, e-bike of stadsfiets.

Met een leasefiets rijdt u op uw droomfiets voor een vast bedrag per maand. Aan het eind van het contract heeft u de mogelijkheid om de fiets over te nemen voor circa 20% van de nieuwwaarde. Zo neemt u uw droomfiets over voor een aantrekkelijk bedrag.

Een leasefiets koopt u bij een TSR-dealer. Daarmee bent u gegarandeerd van de hoogste kwaliteit onderhoud en service. Medewerkers doen zaken met hun vertrouwde fietsenmaker in hun eigen regio. Elk jaar wordt de fiets aangeboden voor onderhoud en worden versleten onderdelen vervangen indien= dit nodig is. De TSR-dealer regelt dit allemaal voor u.

Ondersteuning vanuit TSR

Zoals u weet biedt TSR u volop mogelijkheden om uw medewerkers van een fiets te voorzien. Daarvoor kennen wij het TSR-leaseplan en het TSR-fietsplan. Samen met u maken we een passende oplossing voor uw mobiliteit uitdaging.
Maatwerk
Het leaseplan of het fietsplan maken we op maat. Afhankelijk van uw vraag of die van uw medewerkers kunnen we beide plannen bij u implementeren. Zo kunt u de fiets promoten en altijd zorgen voor een passende oplossing.
Kwaliteit fietsen
Uw medewerkers komen altijd terecht bij een hoogwaardige fietsenwinkel. Service en garantie wordt afgewikkeld via de fietsenwinkel en gaat altijd buiten u om. TSR denkt met u mee. Mobiliteit is dus belangrijk. Voor bijvoorbeeld € 2,- per maand heeft uw medewerker vervangend vervoer. Bij diefstal van een E-bike of stadsfiets blijft uw medewerker dus altijd mobiel.
Administratie
U zit natuurlijk niet op extra administratie te wachten. TSR biedt u met zowel het leaseplan als het fietsplan een volledig geautomatiseerd systeem. Aanvragen van medewerkers worden digitaal via de fietsenwinkels aangeboden. U hoeft slechts digitaal akkoord te geven. Alle leasecontracten vindt u makkelijk online weer in uw eigen beheer portal. U krijgt eenvoudige facturen van de maandelijkse kosten voor in uw boekhouding.

Wat anderen vinden

Wij werken al jaren tevreden samen met TSR. De Twentse nuchterheid en korte lijntjes kenmerken hen. Onze medewerkers kunnen altijd vertrouwen op goede fietsen en ze ontzorgen onze administratie. Die schaffen ze bij vakmensen aan en zij verlenen super service!
Gerrit van der Kolk
HR- beleidsadviseur MST
Wij werken al jaren tevreden samen met TSR. De Twentse nuchterheid en korte lijntjes kenmerken hen. Onze medewerkers kunnen altijd vertrouwen op goede fietsen en ze ontzorgen onze administratie. Die schaffen ze bij vakmensen aan en zij verlenen super service!
Gerrit van der Kolk
HR- beleidsadviseur MST

Al twintig jaar verzorgen wij fietsplannen in de regio Twente. Er zijn tien duizenden mensen die op fietsen rond rijden die via TSR zijn aangeschaft. Dat is toch gaaf! Die hebben ze allemaal bij vakmensen gekocht en die hebben verstand van fietsen!

Jan ten Tusscher & Wim Landewé​

icon_t

Het “oude” fietsplan in de WKR

In de afgelopen jaren hebben veel werkgevers hun medewerkers een fiets verstrekt via de WKR. Via de WKR kunt u onbelaste vergoedingen aan uw medewerkers geven.

Deze WKR is voor 2020 zelfs iets ruimer geworden. In de WKR kunt u uw eigen spelregels bepalen. U bepaalt dus zelf de hoogte van het bedrag en de looptijd van het fietsplan.

Medewerkers kunnen op deze wijze ook hun onbelaste reiskostenvergoeding houden. Fietslease gaat niet ten koste van de WKR. Met fietslease kunt u dus ook ruimte creëren in de WKR.

Waarom TSR:
  • Altijd plaatselijke fietsenwinkel
  • Snelle levering & premium service
  • Jarenlange betrouwbare partner
  • Levert altijd maatwerk
  • Compleet mobiliteitsplan