Snel en makkelijk fietsen via uw werkgever

Bereken de leaseprijs van uw fiets

De maandelijkse leasekosten betaalt u niet zelf. Wij verrekenen de leasekosten met uw werkgever. Zij verrekenen het vaak met uw brutoloon. Daarmee loopt uw voordeel op tot wel 40%. Veel werkgevers bieden zelfs een bonusregeling aan voor woon-werk fietsers. Dat betekent dat u gebruik maakt van maximaal fiscaal voordeel en betaalgemak. Maak gebruik van onderstaande calculator voor een indicatie van de kosten.

Veelgestelde vragen

Het operational leasen van een fiets betekent dat je voor een langere periode betaalt voor het gebruik van een fiets die juridisch en economisch eigendom blijft van TSR Lease. De kosten van reparatie, onderhoud, banden en verzekering zijn voor rekening van TSR Lease. Jij betaalt hiervoor een maandelijks bedrag gebaseerd op een vastgesteld jaarkilometrage en een bepaalde looptijd in maanden. De enige kosten die je gedurende de hele looptijd hebt zijn je leasetarief en eventuele bijtelling.

Als je een nieuwe fiets wilt rijden, is leasen een goed alternatief. Jouw fietskosten zijn vooraf helder en staan min of meer vast. Je hoeft je met fietslease geen zorgen te maken over de verzekering, banden, reparatie en onderhoud en verkoop van de fiets na afloop van het leasecontract. TSR Lease schaft de fiets voor je aan, hier heb je zelf geen omkijken naar. TSR Lease zorgt voor zorgeloos fietsplezier tegen een zeer aantrekkelijk maandelijks leasetarief. Een groot voordeel is dan ook dat je niet ineens voor hoge kosten staat bij de aanschaf van een nieuwe elektrische fiets.

Dat is vooral afhankelijk van welke fiets je kiest en hoelang je deze wilt leasen. In ieder geval zijn wij volledig transparant in hoe jouw keuzes je maandtarief bepalen. De prijs die wij op de site vermelden is de prijs die je maandelijks bruto betaalt, uiteraard inclusief de btw. Geen verrassing dus en prima te budgetteren. Wat je werkelijk netto betaalt is afhankelijk van de fiscale voorwaarden die jouw werkgever je aanbiedt.

Je kiest jouw leasefiets uit de meest courante en populaire modellen van alleen A-merk leveranciers. Wij hebben de beste uitvoeringen al voor je uitgezocht in de winkels en zorgen ervoor dat we die heel snel en voordelig kunnen aanbieden. Vind je het moeilijk om te kiezen? Ga dan naar een van onze dealers. Zij helpen je graag met je keuze en framemaatbepaling en adviseren je ook over eventuele opties en accessoires. Een lijst van dealers vind je op onze website tsrlease.nl

Ja, dit is mogelijk maar wel binnen bepaalde grenzen. Deze accessoires of opties worden in de leaseprijs verrekend en je betaalt ze maandelijks.

Meer dan 50 fietsenwinkels in Twente zijn aangesloten