Al twintig jaar verzorgen wij fietsplannen in de regio Twente. Er zijn tien duizenden mensen die op fietsen rond rijden die via TSR zijn aangeschaft. Dat is toch gaaf! Die hebben ze allemaal bij vakmensen gekocht en die hebben verstand van fietsen!

Jan ten Tusscher & Wim Landewé​

icon_t

Uitleg TSR

Stichting TSR heeft al 20-jaar ervaring in het aanbieden van fietsplannen bij ruim 140 grote en kleine bedrijven in Twente. Via een geautomatiseerd platform is er een eenvoudige informatiestroom voor de salarisadministratie en betalingen van de medewerker. TSR heeft voor elk bedrijf een passende oplossing om het fietsen te promoten. Dit kan via het aanbieden van een leaseplan of de “oude” fietsplan regeling. Medewerkers kunnen bij een TSR-dealer elk type fiets uitzoeken.

Ze doen dus gewoon aken met de fietsenmaker waar ze vertrouwd zijn en waarschijnlijk al jarenlang komen. De TSR-dealer adviseert een veilige en passende fiets. Ook voor reparatie en service komen ze weer bij de eigen fietsenwinkel terug. TSR-lease is een betrouwbare partner en heeft een samenwerking met ABN-Amro lease. Al twintig jaar bieden we fietsplannen aan en hebben ondertussen ruim vier jaar ervaring in zakelijke fietslease. Samen stellen we graag een plan op om het fietsen binnen uw bedrijf te promoten.

Waarom TSR:
  • Altijd plaatselijke fietsenwinkel
  • Snelle levering & premium service
  • Jarenlange betrouwbare partner
  • Levert altijd maatwerk
  • Compleet mobiliteitsplan